1

Onderwerp: Witte choco vulling BLUB, snik

:nooo
Ik heb net getracht de vulling met witte choco en yoghurt te maken. Alleen het is slap, dun en korrelig geworden......
Het lijkt wel alsof de lang gemixt heb, kan dat? Is dit nog op te lossen?
Groetjes Karlijne

2

Re: Witte choco vulling BLUB, snik

Het zou geschift kunnen zijn omdat de temperatuur van de chocolade en yoghurt teveel verschilde.
Je kan het mengsel au-bain marie verwarmen en ondertussen met de klopper blijven roeren. Zo kunnen de ingrediënten zich vermengen op gelijke temperatuur.

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

Re: Witte choco vulling BLUB, snik

Hoi,
bedankt, ik denk inderdaad dat het zoiets geweest moet zijn. Ik heb het nogmaals gemaakt, nu met monchou ipv mascarpone. En ik heb nu eerst de yoghurt erin gedaan en pas toen dat goed gemengd was de choco erbij.
Ik ben blij met je antwoord, zo kan ik voorkomen dat het weer gaat gebeuren, bedankt!

Groetjes Karlijne