Onderwerp: Zwitserse room ontdooien
Ik heb (een week geleden) zwitserse room ingevroren in een bakje. Hoe kan ik dit het beste ontdooien? En is het daarna nog wel lekker? Wil het vrijdag avond gaan gebruiken in een taart voor zaterdag.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Zwitserse room ontdooien
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb (een week geleden) zwitserse room ingevroren in een bakje. Hoe kan ik dit het beste ontdooien? En is het daarna nog wel lekker? Wil het vrijdag avond gaan gebruiken in een taart voor zaterdag.
In de koelkast laten ontdooien.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Zwitserse room ontdooien
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.