1

Onderwerp: Rafaello vulling

Hij is echt heerlijk en heb m hier op het forum nog niet gezien:

1 doos rafaello 180gr
200ml slagroom
1 zakje klopfix
2 el suiker

de rafaello prakken en dan de slagroom stijf kloppen, klopfix erdoor mixen en dan de suiker erbij.

Dan de rafaello-prut met de slagroom mixen en voilá!

Ik heb dit gebruikt voor een 16 cm taartje, 2x vullen en afsmeren! Dan is het precies genoeg.

(niet met fondant afgewerkt maar met hazelnootkrokant en chocoladeschaafsel)

my favorite cake is.... delicious!

2

Re: Rafaello vulling

Lijkt me lekker!

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

3

Re: Rafaello vulling

ooohhhh neeeeeeeee!!! Alweer zoiets lekkers. In ieder geval klinkt het heel erg lekker. Ga ik zeker een keer proberen in de toekomst. Bedankt voor het delen :P

Re: Rafaello vulling

Klinkt geweldig!! :9  :P  :9
Maar even een klein vraagje,laat je de noten er dan gewoon in zijn geheel tussen in je vulling?

Thnx!

Groetjes,Marie.
Making a cake.....It's my personal therapy!!!

5

Re: Rafaello vulling

die prak je mee en door de mixer worden ze  ook kleiner. ik heb ze er in laten zitten, lekker!

my favorite cake is.... delicious!

Re: Rafaello vulling

Mmmm klinkt heerlijk! :D

Een taart maakt van elke gelegenheid een speciale gelegenheid!

7

Re: Rafaello vulling

deze ga ik zeker proberen ben namelijk verslaafd aan rafaellos :)

8

Re: Rafaello vulling

Dit ga ik NIET proberen.. Dit klinkt te lekker!! :9

Beter verwend dan verwaarloosd
       "Esmee 11-12-2007"

9

Re: Rafaello vulling

Ook erg lekker om de rafaello's te pletten en dan te verkruimelen over een hazelnoot-chocolade botercreme..!  :Y