1

Onderwerp: houdbaarheid

hoi hoi,

Heeft iemand een idee of je een taart die op woensdag avond gevuld wordt met mona luchtig toetje en lemon curd nog goed en lekker is om op zaterdag opgegeten te worden?
Ik heb n.l een opdracht die donderdag klaar moet zijn, maar zit met allerlei afspraken dat het mij het beste uit komt om de taart woensdagavond te maken. `Wel is het zo dat de ontvanger zaterdag de taart op wil eten.

Ik het graag!

Alvast bedankt voor het reageren!

groetjes Marion

Re: houdbaarheid

Ik zou geen taart leveren die 3 dagen oud was! Het idee....Nee, dan zou ik hem in de vriezer doen en de  klant de taart op de juiste manier laten ontdooien...

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

3

Re: houdbaarheid

ALs je de vulling aanpast is het geen probleem , dus LC met chocolade snippers bv, wel koel bewaren :)

Taart groetjes Ellen

4

Re: houdbaarheid

Esther161068 schreef:

Ik zou geen taart leveren die 3 dagen oud was! Het idee....Nee, dan zou ik hem in de vriezer doen en de  klant de taart op de juiste manier laten ontdooien...

idd maar aan de andere kant zou ik ook geen ingevroren taart willen leveren

5

Re: houdbaarheid

etmc schreef:
Esther161068 schreef:

Ik zou geen taart leveren die 3 dagen oud was! Het idee....Nee, dan zou ik hem in de vriezer doen en de  klant de taart op de juiste manier laten ontdooien...

idd maar aan de andere kant zou ik ook geen ingevroren taart willen leveren


Doet niets af aan smaak en kwaliteit hoor

Taart groetjes Ellen

Re: houdbaarheid

Ik zou al helemaal geen ouwe taart willen leveren, ik zou contact met de klant op nemen en jou probleem voorleggen...jou fout in de planning...en vragen of hij t goed vind dat je m  invriest...Moet er niet aan denken om zelf een 3 dagen oude taart te krijgen!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

7 Laatst bewerkt door Ellen Lagas (14-03-2012 09:46)

Re: houdbaarheid

Esther161068 schreef:

Ik zou al helemaal geen ouwe taart willen leveren, ik zou contact met de klant op nemen en jou probleem voorleggen...jou fout in de planning...en vragen of hij t goed vind dat je m  invriest...Moet er niet aan denken om zelf een 3 dagen oude taart te krijgen!


Ik dacht dat dit heel gebruikelijk was , 1e dag bakken 2de dag vullen en afsmeren en laten opstijven in de koelkast, 3de dag decoreren en afleveren, Bij houdbare vullingen tenminste uiteraard niet met slagroom produkten

Taart groetjes Ellen

Re: houdbaarheid

Volgens mij niet hoor, ikzelf vul altijd op de dag dat de taart opgehaald wordt, hooguit de avond vantevoren.....Anders kunnen ze zelf de taart nog geen dag meer bewaren.....

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

9

Re: houdbaarheid

Ik vul bekleed en decoreer op dezelfde dag en das 1 dag voor aflevering of de dag zel als k overdag tijd heb