Onderwerp: vraagje over merenque vulling
heeft iemand enig idee of ik zelfgemaakte merenque's, kan verkruimelen in slagroom als vulling? of zal de merenque smelten????
bedankt voor het meedenken.
groetjes christa
christa
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vraagje over merenque vulling
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
heeft iemand enig idee of ik zelfgemaakte merenque's, kan verkruimelen in slagroom als vulling? of zal de merenque smelten????
bedankt voor het meedenken.
groetjes christa
christa
De meringue zal dan toch echt snel smelten! Ik vrees dat je meringues moeilijk knapperig in een taart kan verwerken. Misschien op een laagje gestolde chocola, maar op botercreme of jam oid zal het altijd zacht worden...
ik was er al bang voor!
dan maar iets anders lekkers ertussen!
bedankt voor het meedenken!
gr. christa
Meringue stukjes kun je wel eerst overgieten met chokolade op een spatdeksel of taartrooster. Daarna is de meringue door het choko laagje beschermd tegen vocht.
Gr,
John
klinkt lekker, goede tip zeg!
dank je john.
groetjes christa
je kan dus ook een grote dunne plak merengue maken, gewoon rond spuiten, en die aan beide kanten inkwasten met chocola, (puur of wit is het lekkerst, hoeft niet dik) dan blijft ie lekker knapperig, en heb je de bite waar je naar op zoek bent.
oh dat is ook een goed idee....!
thanks taartenprinsesje!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » vraagje over merenque vulling
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.