1

Onderwerp: vraagje over merenque vulling

heeft iemand enig idee of ik zelfgemaakte merenque's, kan verkruimelen in slagroom als vulling? of zal de merenque smelten????

bedankt voor het meedenken.

groetjes christa
christa

2

Re: vraagje over merenque vulling

De meringue zal dan toch echt snel smelten! Ik vrees dat je meringues moeilijk knapperig in een taart kan verwerken. Misschien op een laagje gestolde chocola, maar op botercreme of jam oid zal het altijd zacht worden...

Groeten en nog meer bakplezier, Annemiek

Re: vraagje over merenque vulling

ik was er al bang voor!
dan maar iets anders lekkers ertussen!
bedankt voor het meedenken!

gr. christa

4

Re: vraagje over merenque vulling

Meringue stukjes kun je wel eerst overgieten met chokolade op een spatdeksel of taartrooster. Daarna is de meringue door het choko laagje beschermd tegen vocht.

Gr,
John

Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.

Re: vraagje over merenque vulling

klinkt lekker, goede tip zeg!

dank je john.

groetjes christa

6 Laatst bewerkt door taartenprinsesje (13-03-2012 22:59)

Re: vraagje over merenque vulling

je kan dus ook een grote dunne plak merengue maken, gewoon rond spuiten, en die aan beide kanten inkwasten met chocola, (puur of wit is het lekkerst, hoeft niet dik) dan blijft ie lekker knapperig, en heb je de bite waar je naar op zoek bent.

I never met a calorie I didn't like....

Re: vraagje over merenque vulling

oh dat is ook een goed idee....!
thanks taartenprinsesje!