1

Onderwerp: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

is dat goede vulling voor zo taart?

2

Re: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

Ja, als dat je smaak is wel.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

3

Re: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

En als hij niet (te) lang buiten de koelkast hoeft...... want een taart met Zwitserse room moet écht gekoeld worden/blijven..... anders wordt de slagroom eeuuhhhh... nogal jakkie  :+

4

Re: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

ik niet maar klant ik vind die vulling niet de beste in bruidstaart

Re: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

[move]--> bakken & vullen

show-off topics zijn om te creaties te showen, niet voor vragen. graag de volgende keer de titel en omschrijvingen van de rubrieken lezen.

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

6

Re: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

Ik heb je gemeld want je topic hoort eigenlijk in bakken en vullen thuis...

Volg je hart...want dat klopt!

7

Re: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

Hmmm...was al geregeld door Tirza zie ik.

Volg je hart...want dat klopt!

8 Laatst bewerkt door Katja1604 (09-03-2012 12:25)

Re: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

Te laat... :P   ;)

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

9

Re: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

vanwelie schreef:

ik niet maar klant ik vind die vulling niet de beste in bruidstaart

Als je voor anderen bakt, vind ik dat je naar de wensen van de klant moet luisteren.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

10

Re: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

dat doe ik ook

11

Re: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

maar als je kan geven advies over vulling welke dan zal je doen in bruidstaart?

12

Re: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

Katja1604 schreef:
vanwelie schreef:

ik niet maar klant ik vind die vulling niet de beste in bruidstaart

Als je voor anderen bakt, vind ik dat je naar de wensen van de klant moet luisteren.

Dat is misschien wel zo, maar jij maakt de taart en bent verantwoordelijk voor de vulling.
Een bruidstaart zou ik nooit met een koelkastvulling maken. Je bent lang bezig met decoreren en op locatie staat de taart ook vaak nog een poosje.
Als je uitlegt aan de klant dat het risico op bederf wel degelijk aanwezig is, dat jij, en natuurlijk ook het bruidspaar, niet wilt dat er iemand ziek wordt, kan ik mij niet voorstellen dat er geen cremevulling in de taart mag.
Ik heb nooit problemen gehad met deze uitleg, alle bruidsparen vonden het prima.

Je kunt natuurlijk wel lekkere smaakjes van patidess gebruiken.

Succes met maken.

Verdwalen in zoetigheid
www.hettaartenbos.nl voor al uw zoete creaties

13

Re: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom

nou,klant wil niet dat maak ik die bruidstaart,zelf die vulling gekozen was is lang bezig,en toch niet willen.ik heb ook uitgelegd dat die vulling kan niet lang  uit koeling dus mischien goed idee andere kiezen.maar je waren moelijke kla nten,taart was klaar willenandere topping :s