Onderwerp: wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom
is dat goede vulling voor zo taart?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
is dat goede vulling voor zo taart?
Ja, als dat je smaak is wel.
En als hij niet (te) lang buiten de koelkast hoeft...... want een taart met Zwitserse room moet écht gekoeld worden/blijven..... anders wordt de slagroom eeuuhhhh... nogal jakkie
ik niet maar klant ik vind die vulling niet de beste in bruidstaart
[move]--> bakken & vullen
show-off topics zijn om te creaties te showen, niet voor vragen. graag de volgende keer de titel en omschrijvingen van de rubrieken lezen.
Ik heb je gemeld want je topic hoort eigenlijk in bakken en vullen thuis...
Hmmm...was al geregeld door Tirza zie ik.
Te laat...
ik niet maar klant ik vind die vulling niet de beste in bruidstaart
Als je voor anderen bakt, vind ik dat je naar de wensen van de klant moet luisteren.
dat doe ik ook
maar als je kan geven advies over vulling welke dan zal je doen in bruidstaart?
vanwelie schreef:ik niet maar klant ik vind die vulling niet de beste in bruidstaart
Als je voor anderen bakt, vind ik dat je naar de wensen van de klant moet luisteren.
Dat is misschien wel zo, maar jij maakt de taart en bent verantwoordelijk voor de vulling.
Een bruidstaart zou ik nooit met een koelkastvulling maken. Je bent lang bezig met decoreren en op locatie staat de taart ook vaak nog een poosje.
Als je uitlegt aan de klant dat het risico op bederf wel degelijk aanwezig is, dat jij, en natuurlijk ook het bruidspaar, niet wilt dat er iemand ziek wordt, kan ik mij niet voorstellen dat er geen cremevulling in de taart mag.
Ik heb nooit problemen gehad met deze uitleg, alle bruidsparen vonden het prima.
Je kunt natuurlijk wel lekkere smaakjes van patidess gebruiken.
Succes met maken.
nou,klant wil niet dat maak ik die bruidstaart,zelf die vulling gekozen was is lang bezig,en toch niet willen.ik heb ook uitgelegd dat die vulling kan niet lang uit koeling dus mischien goed idee andere kiezen.maar je waren moelijke kla nten,taart was klaar willenandere topping
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » wie heb gemaakt bruidstaart met banketbakkersroom
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.