1

Onderwerp: Weer een vraagje over chocoladebiscuit

hoi,

Moet voor vrijdag 1 chocobiscuit en 1 naturel maken in 25 cm vorm en nu heb ik kunnen vinden dat je 1/3 van van de droge mix aan chocolade moet toevoegen nou is mijn vraag omdat ik ook lees dat chocobiscuit niet hoog wordt kan ik dan beter mix aanmaken voor 30 cm vorm?? Alvast bedankt voor de antw.  :)

2

Re: Weer een vraagje over chocoladebiscuit

gewoon je normale hoeveelheid aanhouden en een extra eitje toevoegen, dan moet het goedkomen  :)

3

Re: Weer een vraagje over chocoladebiscuit

Dank je wel :D  ga morgen gelijk proberen!! nog een vraagje kan ik het dan in de vriezer leggen en vrijdagavond vullen en bekleden??? of is het te kort om in te vriezen??

4

Re: Weer een vraagje over chocoladebiscuit

Nee hoor dat kan heel goed. Biscuit ontdooit erg snel (is net brood  :lol: )

5

Re: Weer een vraagje over chocoladebiscuit

Thanx!!!

6

Re: Weer een vraagje over chocoladebiscuit

heb het biscuit gebakken en zag er goed uit maar wil het eerst zelf proeven voor dat ik zo iets maak voor een ander! of moet ik er vanuit gaan dat het smaakt?? wil het namelijk vullen met aangevette slagroom chococreme en kersenvlaai afsmeren met chococreme! heb ook nog gewoon biscuit :D