Onderwerp: Fondant gescheurd tijdens bekleden
Hallo allemaal...
Ik heb mijn taarten met roll fondant bekleed. Elke keer als ik hem gerold heb, en daarna meteen op mijn taart doe, is die meteen gescheurd aan de randen. Eerst gebruik ik dusting sugar om mijn werkplek te bedekken, fondant scheurt vreselijk die wordt ook nog super droog. En daarna probeerde ik de maizena, ook niet goed. Later smeer ik crisco op mijn werkplek, 't lukt mij ook niet. Ik krijg altijd scheuren op het randjes, dan viel die fondant gewoon naar beneden door de scheuren... Ik heb denk ik honderden filmpjes op het internet/youtube gezien. Maar ik krijg hem noooooooit voor elkaar . Ik heb hem volgens mij al dik genoeg gerold ongv. 0,5 cm. Een maal als ik die fondant op mijn taart krijg, moet ik de scheuren opsmeren met crisco om de scheuren toch onzichtbaar te maken, maar dat hoort toch niet altijd gescheurd te zijn??? Zo.... frustrerend is dat . Hebben jullie misschien tips voor mij? HEEEELLLLPPPP!!!!