1

Onderwerp: romige citroenvulling

Dit is een heerlijke romige citroenvulling voor de taart of te gebruiken als topping voor de cupcake! en simpel te maken :) Ik weet niet of deze hier al ergens staat, anders bij deze nogmaals.

Benodigdheden: botercreme, volle franse kwark, citroensap

Zorg ervoor dat je minimaal evenveel franse kwark toevoegt als botercreme (in liters, niet in gewicht), kan zelfs nog meer (dan wordt hij mooier wit) en voeg daar naar smaak citroensap aan toe.

Re: romige citroenvulling

klinkt lekker maar wat voor soort botercreme het wordt namelijk op verschillende wijzes gemaakt en vind de ene lekkerder smaken dan de andere

When we lose the right to be different, We lose the privilege to be free- Nelson Mandela
https://www.facebook.com/PennysHobby

Re: romige citroenvulling

klinkt lekker maar wat voor soort botercreme het wordt namelijk op verschillende wijzes gemaakt en vind de ene lekkerder smaken dan de andere

When we lose the right to be different, We lose the privilege to be free- Nelson Mandela
https://www.facebook.com/PennysHobby

4

Re: romige citroenvulling

Het klinkt zeker lekker fris en het proberen waard, maar blijft je creme wel stevig genoeg met die kwark?

Misschien ligt het aan het type botercreme wat je gebruikt zoals Pennyroyaltea zegt. Mijn MCB is nl dunner/vloeiender dan 1:1.  :)

thanks voor het idee.  :)

5

Re: romige citroenvulling

Sorry voor de late reactie, maar ben een tijdje niet op het forum geweest. Maar ik gebruik de botercreme van de botercrememix. dus best een stevige botercreme.