1 Laatst bewerkt door Lindsay (02-03-2012 19:24)

Onderwerp: Biscuit te hard

Mijn biscuit voelt aan boven en onderkant goed aan alleen de zijkanten zijn behoorlijk hard, echt zo een korst idee.
Is ie dan toch te lang in de oven geweest?

2

Re: Biscuit te hard

Mijn biscuit voelt aan boven en onderkant goed aan alleen de zijkanten zijn behoorlijk hard, echt zo een korst idee.
Is ie dan toch te lang in de oven geweest?

Organza Sashes

Re: Biscuit te hard

had ik vandaag ook.
En de binnenkant was helemaal goed en lekker luchtig.
Ik had daardoor wel moeite met snijden.
jij ook?

4

Re: Biscuit te hard

Ik heb hem nog niet gesneden, dus dat weet ik nog niet. ga ik straks even doen als ie helemaal afgekoeld is

5

Re: Biscuit te hard

Klinkt of hij te lang in de oven heeft gestaan of dat de temperatuur te hoog is geweest.

Hoe was de kleur?

Groetjes van Mireille
www.taartopmaat.nl

6

Re: Biscuit te hard

Kleur van deze is een tikkeltje te donker denk ik.

heb er opnieuw eentje gedaan met lagere temp. en deze is al stukken beter zijkant niet hard voelt lekker soepel aan en sateprikker blijft droog. Denk dat de Temp te hoog stond van onze combimagnetron.

bedankt