1

Onderwerp: Help...Piping gel bruin geworden...

Hoi allemaal,

Gisteren net aangemeld op het forum en nu al hard nodig.. Ik ben piping gel aan het maken en hij is helemaal bruin geworden, volgens mij is de suiker gecaramelliseerd! Hoe los ik dit op? Hij was eerst veel te dun en door het verder in te laten koken is hij bruin geworden.. Ik heb hem vanmiddag nodig, dus geen tijd om een potje te kopen.
Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp!

2

Re: Help...Piping gel bruin geworden...

Ik heb het nog een keer geprobeerd, en hij is volgens mij gelukt!! Hij werd nu ook gelijk dik toen het ging koken, ik had ws te weinig maizena gebruikt. Een eetlepel is ook een rekbaar begrip, haha... maar ben benieuwd hoe hij straks op de taart is. Als hij af is zal ik hem showen!

3

Re: Help...Piping gel bruin geworden...

En hier staat 'ie dan geshowd:

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=186360

Wat een gaaf effect geeft die piping gel (als hij eenmaal lukt ;-) En eigenlijk is het heel makkelijk te maken met de juiste hoeveelheid maizena)