1

Onderwerp: Help ! Cream-cheese creme geschift !

Ben roomkaas met boter en poedersuiker aan het kloppen met de Kenwood.
Valt mijn zoontje van een stoel af en bezeerd zich. Dus aandacht daar naar toe terwijl mijn mixer aanblijft staan.
Kijk ik om is mijn creme geschift. Wat kan ik hier aan doen ?
Heb de kom nu in koudwater staan. Dacht dat ik dat eens gelezen heb.

Wie o wie kan me tips geven ??

Groetjes Diana..:)

2

Re: Help ! Cream-cheese creme geschift !

Ik had het gisteren met m'n botercreme.
Even au bain marie en tegelijk mixen, was zo weer uit de schift!

Kom je gezellig op m'n facebook gluren? www.facebook.com/mondvoltaart

3

Re: Help ! Cream-cheese creme geschift !

Dus toch wel verwarmen... gaan we eens proberen

Groetjes Diana..:)

Re: Help ! Cream-cheese creme geschift !

Inderdaad grote kans dat het met een beetje warmte erbij weer goed komt. Warm waterstraal op de zijkant van de kom zetten (mits de vulling er niet uit valt bij het schuin houden) is vaak al genoeg.

Is het al gelukt?