1

Onderwerp: 'gat' in de bovenkant van biscuit

Ha ladies,

Vraagje, heb net een biscuit gebakken en op een of andere manier bleef er wat hangen (niet goed genoeg ingevet? nou is er aan de bovenkant (wat straks de bovenkant wordt) een stukje uit en ik ben bang dat dat straks met doorsnijden voor de vulling mis gaat, iemand tips om het te fixen?

Alvast bedankt!

2

Re: 'gat' in de bovenkant van biscuit

meteen weer in de biscuit drukken :Y  zie je straks niks meer van (moet wel meteen; afgekoeld lukt niet)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3 Laatst bewerkt door LindeB (23-02-2012 19:19)

Re: 'gat' in de bovenkant van biscuit

Dan ben ik te laat :/ vullen met botercreme misschien een optie?

en thnx:) goede tip voor de volgende keer! :)