1

Onderwerp: ff een vraagje over het vullen

mijn vorige taart was nogal "oud" uitgevallen omdat ik er alleen botercreme had tussen gedaan.
nu wil ik graag de taart vullen met botercreme (bovenste laag) en de 2de laag met jam of sinasappel snippers. moet ik nu nog wat sprenkelen in de taart of is dit zo genoeg dat ie niet uitdroogt na 2 dgn???

2

Re: ff een vraagje over het vullen

Ik doe inderdaad vaak een 'nat' laagje onder de botercreme en de taart wordt -ook na 2 dagen- altijd lekker gevonden.
Verder geen ervaringen met tremperen, dus daarmee kan ik je niet helpen.

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

3

Re: ff een vraagje over het vullen

Je kan het biscuit altijd tremperen met een siroopje. Dan blijft die wat vochtiger en krijg je niet de droge smaak.
Gewoon suiker met water inkoken. Je kan er eventueel nog een smaakje aan toevoegen, of met alcohol...

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

4

Re: ff een vraagje over het vullen

oke dankje wel..
suiker en  water hebben we altijd wel bij de hand. kan ik zo lekker aan de slag :)
kan je botercreme ook invriezen?en hoelang is het dan te bewaren

5

Re: ff een vraagje over het vullen

Of besprenkelen met een likeurtje!  ;)

Groetjes, Angela