1

Onderwerp: Verschil biscuit en mix van funcakes?

Ik heb de taarten die ik gemaakt heb eigenlijk altijd gemaakt met het recept van hiernaast ( naturel) biscuit. Nu heb ik van mijn schoonmoeder een zak met de mix van funcakes gekregen.
Heb er een taart van gemaakt en moet zeggen vind deze veel zoeter en makkelijker smeerbaar dan de biscuit.

Wat is nou precies het verschil en wat vinden jullie fijner werken?
Alvast bedankt voor het antwoorden!

Neem ook eens een kijkje op:https://www.facebook.com/Manoa-taarten

2

Re: Verschil biscuit en mix van funcakes?

Ik vind de mix een UITVINDING. Fantastisch. En wat erg makkelijk is: hij is na ingevroren te zijn geweest ook nog heerlijk, zoniet lekkerder!

Dit was mijn spreekbeurt. Zijn er vragen?

3

Re: Verschil biscuit en mix van funcakes?

Ik vind de mix ook erg lekker hoor!! Alleen als ik er bv mandarijntjes uit blik of iets anders nats tussen wil doen dan geef ik de voorkeur aan zelf gemaakt, want die is wat droger en dan wordt het niet zo klef.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: Verschil biscuit en mix van funcakes?

Dankjullie wel voor de berichten! Ja dat geloof ik ook dat de mix klef wordt als er iets nats tussen zit.

Neem ook eens een kijkje op:https://www.facebook.com/Manoa-taarten

5

Re: Verschil biscuit en mix van funcakes?

Vaak is de structuur van biscuit zonder de mix wat grover. Hij kan daardoor wat droger overkomen. Zelf gebruik ik ook altijd een mix, vooral omdat het makkelijker is. Maar zowel met mix of zonder mix zijn goed...

6

Re: Verschil biscuit en mix van funcakes?

Ik heb net een biscuit gemaakt van de mix.. In een bakblik van 20 cm ( rond) heb de zijkanten verhoogd en wauw.... de cake is echt hoog

Ik denk dat ik om ben! Heb de cake namelijk nog nooit zo hoog gehad met het biscuit recept. Stond vanavond gewoon een vreugdedansje te doen in de keuken ;)

Dankjewel voor jullie berichten!

Neem ook eens een kijkje op:https://www.facebook.com/Manoa-taarten