1

Onderwerp: hoe het aan te pakken..?

ik wil graag een taart maken voor een zieke die nogal een tijd om en rond zijn bed ligt/zit. nu wil ik een taart maken met daarop een bed van marsepein. nu heb ik nogal weinig geduld en wil gelijk aan de slag maar de spullen die ik gister middag heb besteld zijn dr natuurlijk nog niet. maar mijn vraag is dus: kan ik al wel met dat bed beginnen, en hoe maak ik dat vast kan dat ook met poedersuiker en water of is het beter dat ik op de tylose powder wacht. en hoelang blijft de marsepein en rolfondant goed? ik heb totaal geen ervaring met boetseren maar wil t dus wel graag proberen dus gaat er wel wat tijd overheen denk ik. alvast hartstikke bedankt voor jullie tips groetjessss

2

Re: hoe het aan te pakken..?

Je kunt met marsepein prima boetseren zonder tylose. Is zelfs ook lekkerder! Tylose werkt vooral goed bij fondant.
Je zult een soort boxspring moeten maken. Gewoon proberen. Komt vast goed.
succes

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

3

Re: hoe het aan te pakken..?

Je kunt met marsepein prima boetseren zonder tylose. Is zelfs ook lekkerder! Tylose werkt vooral goed bij fondant.
Je zult een soort boxspring moeten maken. Gewoon proberen. Komt vast goed.
succes

Groetjes van Carina
http://www.taartwerk.nl

4

Re: hoe het aan te pakken..?

ok dankje kga t proberen als het gelukt is dan zal ik t hierzo showen..oja als ik alles in een bakje dat goed afsluit bewaar gaat t wel een tijdje mee toch?