1

Onderwerp: Patidess smaakstoffen

Als jullie mochten kiezen welke Patidess smaak zou dan zeker bovenaan jullie lijstje staan??

Ik wil er morgenvroeg een aantal halen. Ik heb nog geen combi's in mijn hoofd maar het is makkelijk om een aantal smaakjes te hebben.

Re: Patidess smaakstoffen

ik vind de aardbei erg lekker maar ook de aardbei fris-zuur deze is wat minder zoet
en de mokka vind ik ook erg lekker
de hazelnoot vind ik minder van smaak
verder heb ik nog niet geprobeerd

3

Re: Patidess smaakstoffen

Ik ben fan van de witte choco en de perzik  :9

4

Re: Patidess smaakstoffen

Ik ook van de perzik en ik heb de sinaasappel en de appeltaart in mn winkelmandje klaarstaan ( ik heb ook appeltaart jam dus ben benieuwd naar die combo)

What goes around, comes around.
Sinds 1 januari 2012 bestaat n'Cakes: www.n-cakes.nl

5

Re: Patidess smaakstoffen

Framboos, banaan en witte choco

6

Re: Patidess smaakstoffen

bosvruchten is heerlijk!! (helemaal met witte chocolade stukjes erdoor!)
mokka
aardbei fris zuur
citroen

bevallen alle 4 erg goed!

en ik heb nog sinaasappel en mandarijn in de kast staan, lijken me ook erg lekker.

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten

7

Re: Patidess smaakstoffen

Passievrucht en aardbei-friszuur

www.lindelicious.nl       Elke taart uniek!

8

Re: Patidess smaakstoffen

Framboos, banaan, vanille en rum vind ik geweldig.
caramel en mandarijn ook niet slecht.
witte chocolade is niet vies, maar ik vind hem niet hiernaar smaken.
peer lijkt in de verste verte niet op peer.

ik wil nog wel eens aardbei aanschaffen en misschien ananas

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

9

Re: Patidess smaakstoffen

Aardbeien friszuur vinden jullie bijna allemaal lekker dus die zal ik zeker meenemen zodadelijk. De mokka denk ik ook; ik ben nogal fan van mokka....

10

Re: Patidess smaakstoffen

Ik heb er verschillende maar de citroen vind ik er met kop en schouders boven uit steken. Vooral dat beetje zure bij al dat zoete is echt heerlijk!

Groetjes, Petra
Sinds kort ook een website: http://www.prettaart.webklik.nl

11

Re: Patidess smaakstoffen

Mango!!!!!!!

12

Re: Patidess smaakstoffen

Voor mokka gebruik ik altijd van die zakjes espresso van nescafe door de botercreme van de mix.(geen open potje)
kan ik toch een smaak extra van patidess kopen

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

13

Re: Patidess smaakstoffen

Ik heb slagroom en framboos meegenomen!

14

Re: Patidess smaakstoffen

Ik ben erg benieuwd naar de slagroom, laat je nog even weten hoe die bevalt?

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

15

Re: Patidess smaakstoffen

Ja, dat zal ik doen  :Y .

16 Laatst bewerkt door monique2510 (21-02-2012 19:33)

Re: Patidess smaakstoffen

de vanille , de  slagroom en de aardbei van patidess vind ik het lekkerst maar de perzik en citroen gebruik ik ook wel eens

oeps te laat je bent al wezen shoppen lees ik nu

17

Re: Patidess smaakstoffen

Jullie doen het toch ook door de botercreme?
Ik heb ook de tiramisu. Die is heerlijk!

18 Laatst bewerkt door Joanna1981 (21-02-2012 19:43)

Re: Patidess smaakstoffen

Tiramisu  :D

19

Re: Patidess smaakstoffen

mamski schreef:

Ik ben erg benieuwd naar de slagroom, laat je nog even weten hoe die bevalt?

De slagroom is best lekker, maar ik vind dat je dezelfde smaak krijgt als je een paar eetlepels witte pasta door de creme doet (c1000 vinden ze hier erg lekker).
En dit laatste is makkelijker te krijgen en goedkoper.

20

Re: Patidess smaakstoffen

Ik heb tot nu toe alleen de passievrucht in gebruik. Heerlijk met pure chocolade.. :Y

Beter verwend dan verwaarloosd
       "Esmee 11-12-2007"

21

Re: Patidess smaakstoffen

Ik heb de slagroom gebruikt en ik vind hem wel lekker. Of het echt naar slagroom smaakt...daar twijfel ik aan maar hij is wel lekker.