1

Onderwerp: Waarom blijf ik mij vulling zien na het bekleden

Echt zo vervelend, ik blijf gewoon mijn vulling zien bij het bekleden van mijn taarten. Wie heeft de goude tip voor mij!!!! Ik doe elke keer netje een dijkje van botercreme en vaak vul ik het met banketbakkersroom,jam en vanille botercreme.

Kan het ook komen doordat ik stapel en de taart wordt gewoon te zwaar?? Hoe kan ik dan het beste mijn taart bewaren dat hij mooi blijft. Ik zet hem s'avonds vaak klaar voor de volgende dag en dan zie je de vulling er nog meer doorheen.

Help help.

Re: Waarom blijf ik mij vulling zien na het bekleden

Maak je botercreme van de mix of botercreme 1:1?
Het beste is 1:1...misschien dat het daar aan ligt?

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

3

Re: Waarom blijf ik mij vulling zien na het bekleden

Esther161068 schreef:

Maak je botercreme van de mix of botercreme 1:1?
Het beste is 1:1...misschien dat het daar aan ligt?

Ik gebruik gewoon de botercrememix ik weet niet wat dat is????

4

Re: Waarom blijf ik mij vulling zien na het bekleden

1:1 is 1 deel poedersuiker en 1 deel roomboter. Prima botercreme, wordt lekker stevig in de koeling. Kun je heel strak mee afsmeren.

Heb je wellicht een foto van de problemen met je taart? Dan kijken we even mee...

5

Re: Waarom blijf ik mij vulling zien na het bekleden

Haaaaaai,

Ik heb dat dus ook en krijg er echt een punthoofd van  :nooo  MAAR afgelopen week heb ik een topic geopend over mijn probleem en kreeg echt zoveel goeie tips, ben er echt blij mee, misschien heb je er ook iets aan ...

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=185261

Liefs Ivy

6

Re: Waarom blijf ik mij vulling zien na het bekleden

Ivy84 schreef:

Haaaaaai,

Ik heb dat dus ook en krijg er echt een punthoofd van  :nooo  MAAR afgelopen week heb ik een topic geopend over mijn probleem en kreeg echt zoveel goeie tips, ben er echt blij mee, misschien heb je er ook iets aan ...

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=185261

Liefs Ivy

Wauw daar kan ik zeker wat mee. Ik ga ook een poging wagen om mbc te maken en dan af te smeren. En tja misschien ook iets dunnere vulling doen. Onwijs bedankt dat je de link heb doorgestuurd.