1

Onderwerp: Vulling met Kiwi

Hoi,

Ik wil zo graag een taart maken met vulling waar kiwi in verwerkt kan worden. Lijkt me heel erg lekker!
Heeft iemand van jullie een recept?

Groetjes Annemarie

Re: Vulling met Kiwi

hier is al een ander topic over
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=92560

'' Make cakes, no war'' ♥

3

Re: Vulling met Kiwi

Och sorry,

daar heb ik helemaal overheen gelezen.
Vond het al zo vreemd dat er niets over te vinden was.
Kan ik het topic nog verwijderen?

Groetjes Annemarie

4

Re: Vulling met Kiwi

je kan je topic melden aan de modjes, maar ik denk niet dat je topic weg hoeft hoor. ;)
je kan gewoon ook schijfjes Kiwi gebruiken met slagroom. kiwi bavarois (dan wel de kiwi eerst even koken).
bij de taartenfee in België hebben ze ook lekkere kiwivulling kant en klaar.

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

Re: Vulling met Kiwi

Ammie0402 schreef:

Och sorry,

daar heb ik helemaal overheen gelezen.
Vond het al zo vreemd dat er niets over te vinden was.
Kan ik het topic nog verwijderen?

Groetjes Annemarie

hoi annemarie,
zo was het ook helemaal niet bedoeld hoor! haha ik dacht zet hem erbij dan kan je daar nog kijken en anders kunnen ze je hier ook nog tips geven, misverstandje! ;)

'' Make cakes, no war'' ♥

6

Re: Vulling met Kiwi

kheb nog geen kiwi gebruikt maar ik zou de kiwi als apart laagje tussen mijn biscuit doen
dus laagje kiwi , biscuit en dan nog een laagje slagroom
of kan dit ook niet ?

Re: Vulling met Kiwi

De kiwi moet verhit worden omdat er een eiwitspitsend enzym inzit wat er voor zorgt dat de slagroom gaat schiften.
Je kan verse kiwi niet verwerken in slagroom of andere melk produkten.
Je kan beter kiwi's uit blik gebruiken.

Als je zondigt zondig dan lekker