1

Onderwerp: hallo ik ben Ireen

Hallo, ik ben Ireen en al een tijdje rond aan het snuffelen op jullie forum.

Ik kook en bak gluten en tarwevrij.

Kokkerellen en bakken doe ik graag, naast zoet lusten wij ook graag hartig :)

Ik ben me momenteel aan het inlezen mbt decoreren van taarten en het maken van cakepops en varianten erop.

Eerste indruk is al ....wat kunnen jullie mooie taarten maken..geweldig :thumb:

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij

2

Re: hallo ik ben Ireen

Hallo Ireen, ik doe ook veel gluten vrij op bestelling, is heel goed te doen, ook voor zoet, als je maar weet wat je moet doen. Als je vragen hebt, hoor ik het wel!
GR :thumb:

Voor de leukste workshop in Venlo, de lekkerste taarten en al uw supplies, www.cakemama.nl

3

Re: hallo ik ben Ireen

Dank je cake mama-nl.
De biscuit en vulling zullen niet veel vragen opleveren.
Ik bak en kook al enige jaren gluten en tarwevrij.

Ondertussen kom je er wel achter wat smaakt en wat gortdroog is en veel koffie nodig heeft of een flinke toef slagroom

Het zullen de decoratie vragen zijn die er in de toekomst komen.

Maar ik zie dat je dichtbij zit.
Ik zit in Venlo, Lomm is echt dichtbij.

Ik zag net dat er nog iemand (Esther)  in Tegelen zit

Nog meer Noord-Limburgers hier?

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij

4

Re: hallo ik ben Ireen

ireen123 schreef:

Dank je cake mama-nl.
De biscuit en vulling zullen niet veel vragen opleveren.
Ik bak en kook al enige jaren gluten en tarwevrij.

Ondertussen kom je er wel achter wat smaakt en wat gortdroog is en veel koffie nodig heeft of een flinke toef slagroom

Het zullen de decoratie vragen zijn die er in de toekomst komen.

Maar ik zie dat je dichtbij zit.
Ik zit in Venlo, Lomm is echt dichtbij.

Ik zag net dat er nog iemand (Esther)  in Tegelen zit

Nog meer Noord-Limburgers hier?

Volgens mij genoeg :)

Mocht je het leuk vinden, ik geef ook workshops met daarin alleen glutenvrije producten, dan kan ik je altijd dingen uitleggen, en als je vragen hebt, ik hoor het graag!

Ik maak veel glutenvrij, veel vraag naar, want veel mensen durfen het niet aan, maar ik heb 2 ovens, eentje speciaal voor allergie taarten.

always leuk om kindjes die normaal geen taart krijgen toch een taart te kunnen geven! :)

Voor de leukste workshop in Venlo, de lekkerste taarten en al uw supplies, www.cakemama.nl

5

Re: hallo ik ben Ireen

Klopt, dat gv vaker voorkomt, maar vaak word vergeten dat het ook moet smaken en niet alleen er leuk uitzien.
Zelfs de grote producenten, ga maar eens proeven....bahhhhh kun je dan vaak zeggen. :(

Daarom ben ik dan ook al geruime tijd met de smaak bezig.
Wat smaakt en wat smaakt niet of minder en moet verandert bij de recepten zowel met bakken en als met koken.

Daarom zijn mijn baksels gv en door iedereen te eten.

Maar iedereen kan altijd bijleren, daarom zitten we ook op dit forum.
de een weet dit, de andere dat.
En ik weet nog niet veel van decoreren, dat wil ik eerst uitproberen.

Ik zal mijn vragen hier ook plaatsen en hoop op een antwoord.

Andersom, heb je vragen over gv+tarwevrij, stel ze gerust.
In mijn slechte perioden heb ik aanvullend nog lactose en koemelkvrij.

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij