Onderwerp: Vulling met witte crispy chocolade????

Mijn schoonvader wil voor zijn verjaardag graag een taart. De vulling blijft een verassing maar ik weet dat hij witte crispy chocolade erg lekker vind.
Ik wil dit dan ook graag verwerken als vulling in de taart maar wat doe ik er nog meer bij? Aardbeienjam? Iemand ideeen of tips? Ik wil het niet te zwaar maken dus wil verder zo min mogelijk met chocolade werken...

www.taartenvankris.nl <-- Ook voor het bestellen van eetbare prints op icing, frosty en ouwel!

Re: Vulling met witte crispy chocolade????

ik denk dat jam wel lekker is of iets lekkers fris dus bijvoorbeeld een beetje banketbakkersroom met vruchten en jam :9

'' Make cakes, no war'' ♥

Re: Vulling met witte crispy chocolade????

taartenbakstertje schreef:

ik denk dat jam wel lekker is of iets lekkers fris dus bijvoorbeeld een beetje banketbakkersroom met vruchten en jam :9

Zou je dan alle lagen apart doen of sommige bovenop elkaar? En kan ik de chocolade zomaar smelte en smeren? Dan wordt ie weer hard lijkt mij. Of moet ik het ergens mee mengen? ik ben nog maar een beginnende taartenbakster hihi.

www.taartenvankris.nl <-- Ook voor het bestellen van eetbare prints op icing, frosty en ouwel!

Re: Vulling met witte crispy chocolade????

Je kan het door de botercreme doen
of deze maken:
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … rtvulling/
of witte choco ganache:
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/3 … deganache/
of deze:
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … akkelijke/

of gewoon lekkere chocomousse bij de supermarkt kopen en er tussen smeren kan ook prima!  succes! :D

'' Make cakes, no war'' ♥

5 Laatst bewerkt door rorico (13-02-2012 22:23)

Re: Vulling met witte crispy chocolade????

hier bij 2 taarten bosvruchtenbavarois gemaakt, bij de ene heb ik op 1 van de 2 lagen bavarois de witte chocodingen erop gegooid,
bij de andere heb ik het bij beide lagen erdoor geroerd!
en beide klanten waren er zeer goed over te spreken :D

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten

Re: Vulling met witte crispy chocolade????

rorico schreef:

hier bij 2 taarten bosvruchtenbavarois gemaakt, bij de ene heb ik op 1 van de 2 lagen bavarois de witte chocodingen erop gegooid,
bij de andere heb ik het bij beide lagen erdoor geroerd!
en beide klanten waren er zeer goed over te spreken :D

Bedankt voor de lekkere tip!

www.taartenvankris.nl <-- Ook voor het bestellen van eetbare prints op icing, frosty en ouwel!

Re: Vulling met witte crispy chocolade????

taartenbakstertje schreef:

Je kan het door de botercreme doen
of deze maken:
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … rtvulling/
of witte choco ganache:
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/3 … deganache/
of deze:
http://www.deleukstetaarten.nl/recept/1 … akkelijke/

of gewoon lekkere chocomousse bij de supermarkt kopen en er tussen smeren kan ook prima!  succes! :D


Jammiejammie klinkt goed.... bedankt

www.taartenvankris.nl <-- Ook voor het bestellen van eetbare prints op icing, frosty en ouwel!