[edit] zie zojuist dat dit een recept voor gewone buttercream icing is en dus niet de mix . Nou ja...ben al bijna klaar met vertalen dus maak het maar af. Kun je hem altijd nog gebruiken als de mix niet lukt
Wilton schreef:Ingredients:
1/2 cup solid vegetable shortening
1/2 cup (1 stick) butter or margarine softened
1 teaspoon clear vanilla extract Easy-Add clear vanilla extract Add to shopping list clear vanilla extract
4 cups sifted confectioners' sugar (approximately 1 lb.)
2 tablespoons milk
Makes:
About 3 cups of icing.
Benodigdheden:
100 gram plantaardige boter (bijv. Crisco)
100 gram zachte roomboter of margarine
1 theelepel vanille extract
800 gram gezeefde poedersuiker
2 eetlepels melk
Dit is genoeg voor ongeveer 1 liter botercrème
Wilton schreef:Instructions:
step 1
In large bowl, cream shortening and butter with electric mixer. Add vanilla. Gradually add sugar, one cup at a time, beating well on medium speed. Scrape sides and bottom of bowl often. When all sugar has been mixed in, icing will appear dry. Add milk and beat at medium speed until light and fluffy. Keep bowl covered with a damp cloth until ready to use.
Stap1
Klop de plantaardige boter en de boter met een elctrische mixer romig. Voeg de vanille toe. Voeg beetje bij beetje de suiker toe en mix goed op matige snelheid. Schraap regelmatig de mix van de bodem en de zijkanten van de kom. Als alle suiker toegevoegd is dan ziet de mix er droog uit. Voeg de melk toe en mix op matige snelheid totdat het mengsel licht en luchtig is. Dek de kom tot gebruik af met een vochtige doek.
Wilton schreef:step 2
For best results, keep icing bowl in refrigerator when not in use. Refrigerated in an airtight container, this icing can be stored 2 weeks. Rewhip before using.
Stap 2
Zet de kom met botercrème, voor het beste resultaat, tot gebruik in de koelkast. Deze crème is 2 weken houdbaar. Klop de crème voor gebruik even op
Wilton schreef:step 3
For thin (spreading) consistency icing, add 2 tablespoons light corn syrup, water or milk.
Stap 3
Voeg voor dunne icing 2 eetlepels water of melk toe