1

Onderwerp: icing

Icing maak je het best met eiwitpoeder, o.a. verkrijgbaar bij De Leukste Taarten Shop, of met gepasteuriseerd eiwit. Je kunt er koekjes, cupcakes maar ook hele taarten mee decoreren.

Het is in de verschillende consistenties uitermate geschikt voor spuiten van randjes of bloemetjes.
Ingrediënten
10 gram eiwitpoeder
60 ml gekookt afgekoeld water
300-500 gr poedersuiker
Werkwijze
Doe (een deel van) de poedersuiker en het eiwitpoeder in de kom
Giet tijdens het draaien van de mixer het water erbij
Zorg dat je op langzame snelheid mixt!
De icing is goed als je er pieken van kunt trekken
Voor stevigere icing voeg je poedersuiker toe, voor dunnere voeg je water of citroensap toe.




een recept voor icing maar.... kun je dit langer bewaren?
anders zou je echt heel veel hebben in een keer en dat is niet handig ik weet je kan ook minder in een keer maken maar als je het kunt bewaren is het net zo makkelijk?

je weet pas dat je echt sterk bent als je een stuk chocolade met je blote handen in 4  stukken breekt en dan maar 1 stuk opeet

2

Re: icing

dit recept is makkelijk te halveren. En ik vind hoewel je icing lang kunt bewaren in koelkast dat toch de kwaliteit wat minder word.

je kan best 3 keer vallen, als je maar 4 keer opstaat