1

Onderwerp: Hoeveel zwitserse room voor bakvorm 4-kant 25cm

Hoi!
Ik wil graag een laag zwitserse room voor een vierkant taart 25x25cm. Weet iemand welke verhouding bbr/slagroom ik dan ongeveer moet aanhouden? Ik kan het overschot wel invriezen maar heb ook nog geen taartje in het vooruitzicht om het nogmaals te gebruiken, dus vind het beetje zonde om veel over te houden. (wat bij mij nl. normaal is omdat ik altijd veel te veel maak;-) )

2

Re: Hoeveel zwitserse room voor bakvorm 4-kant 25cm

ik maak ook altijd teveel.. heerlijk tussen een vers wit bolletje. het is weekend dus dan mag het  :9
zelf maak ik het vaak van een zakje dr. oetker. 400 water, zakje poeder, zakje vanillesuiker, even mengen, 200 ml koude slagroom erbij, goed mixen en klaar!

3

Re: Hoeveel zwitserse room voor bakvorm 4-kant 25cm

Ik gebruik ook 1 zakje van Dr Oetker (140 gram) en 400 ml water. Ik klop dan 250ml slagroom op met een zakje vanillesuiker en spatel de 2 door elkaar.