1

Onderwerp: Bananenvulling

Hallo,

Wie heeft er een leuk recept zonder gelatine voor bananenvulling? Moet je echt rijpe bananen nemen als je bananenvulling maakt?

Alvast bedankt,
groetjes Ann.

2 Laatst bewerkt door SugaHolic (10-02-2012 19:39)

Re: Bananenvulling

Rijpe bananen smaken wel zoeter, dat past beter bij de rest van de zoetigheid.

Je kunt ook bananenpuddingpoeder nemen en er geen melk doorkloppen maar slagroom. Ben je snel klaar en afhankelijk van het merk zit er ook geen gelatine in. Eventueel nog een banaantje erdoor en klaar ben je.

De bananenpudding van Dr Oetker bevat geen gelatine.

3

Re: Bananenvulling

Vragen over vulling mogen in de daarvoor bestemde rubriek: [MOVE] -> Bakken & Vullen

4

Re: Bananenvulling

Hallo,

Sorry, ik had het te laat door.

Bedankt voor het recept, ik heb het uitgeprobeerd en het is super lekker.

Bedankt!

5

Re: Bananenvulling

Graag gedaan!  :thumb:

6

Re: Bananenvulling

Ik deed vroeger ook wel eens dat puddingpoeder door de botercreme. Op het laatst naar smaak toevoegen. Ook wel eens gehoord dat iemand het door de banketbakkersroom deed.