Re: TIP voor het afsmeren van de BLANDA
Ik zou zeggen, probeer het!!
Ik weet niet wat er gebeurd, maar ik denk dat niet ten goede komt van het product, maar wat het doet?? Kristaliseren?? Zou het niet weten, ben benieuwd.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » TIP voor het afsmeren van de BLANDA
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik zou zeggen, probeer het!!
Ik weet niet wat er gebeurd, maar ik denk dat niet ten goede komt van het product, maar wat het doet?? Kristaliseren?? Zou het niet weten, ben benieuwd.
heb het alsnog een 2e keer in de vriezer gedaan, en toen ik het weer ging gebruiken heb ik er weer eerst met de mixer doorheen geweest, maar heb er niks van gemerkt.
Ik heb afgelopen weekend 2 blanda schalen gekocht, 12 cm en 20 cm. Hoeveel beschuitmix, eieren en water moet daarin, weet iemand dat?
Ik heb afgelopen weekend 2 blanda schalen gekocht, 12 cm en 20 cm. Hoeveel beschuitmix, eieren en water moet daarin, weet iemand dat?
Staat hier precies:
http://www.deleukstetaarten.nl/tabellen
Smaakt het dan niet meer? Wat doet het dan als je het voor een 2e x invriest?
Twee maal invriezen betekent ook twee maal ontdooien en opwarmen. Tijdens dit proces zal het aantal bacteriën uiteindelijk zeer sterk zijn toegenomen met alle extra risico’s op een voedselvergiftiging van dien. Daarnaast verliest een product bij ontdooien vocht waardoor het indroogt. Bij een tweede keer ontdooien gebeurt dit nogmaals wat de kwaliteit zeker niet ten goede komt.
dankje
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » TIP voor het afsmeren van de BLANDA
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.