1

Onderwerp: Wat over fruit doen??

Ik heb reeds 2 biscuits gebakken.Eén ervan ga ik vanavond decoreren met rolfondant en de andere ga ik vullen met bananenmousse en chocomousse en bovenop de taart zou ik graag vol vers fruit leggen,wat doe ik best over het fruit???
Gewoon bloemsuiker of ...weet iemand iets beters??
Alvast bedankt  :)

Re: Wat over fruit doen??

Hoi,

Niets er over doen, is het allerlekkerste!

Re: Wat over fruit doen??

Hangt er van af hoe snel je hem daarna gaat eten.
Als hij nog een ruime tijd moet wachten dan kan je er een gelatinelaagje over heen doen, maar anders zou ik er niet te veel aan doen. Poedersuiker helpt het wat glimmen of als het fruit niet te nat is en je bestrooit het vlak vantevoren een mooi sneeuw laagje te geven, ook leuk!

4

Re: Wat over fruit doen??

Of Taartina.

Re: Wat over fruit doen??

warme abrikosenjam dun besmeren hier mee