1

Onderwerp: Vraag m.b.t. invriezen en ontdooien

Ik heb echt gezocht maar wil het toch even voor de zekerheid vragen.

Ik heb een taart in de vriezer staan voor mijn nichtje gevuld met de verse aardbeienmouse.

Nu hebben ze deze taart zondag rond de middag nodig. Zal ik hem nu uit de vriezer halen en in de koelkast zetten of morgenochtend??

Mijn taartjes:  http://www.mijnalbum.nl/Album=RAZZCJK4
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com

2

Re: Vraag m.b.t. invriezen en ontdooien

Ik hou altijd het volgende aan:
24 uur voor het aansnijden uit de vriezer in de koelkast of op een koele plaats.
Dan 2 of 1 uur van te voren uit de koelkast op kamertemperatuur laten komen,
succes!

3

Re: Vraag m.b.t. invriezen en ontdooien

Dank je wel.

Ik moet er nog wel een olifant van fondant op leggen en wat gebaksglazuur. Maar dit doe ik zondagmorgen denk ik. De olifant als ie uit de vriezer komt.

Vanavond of morgenochtend haal ik em er uit. Spannend!

Mijn taartjes:  http://www.mijnalbum.nl/Album=RAZZCJK4
Mijn concertfotografie: www.dutchrosestudio.com

4

Re: Vraag m.b.t. invriezen en ontdooien

Invries- en ontdooivragen..[MOVE] -> taartdecoratie algemeen

EDIT: je taart is nl allang gebakken en gevuld...........dus je vraag gaat daar niet meer over, vandaar de move  ;)