1

Onderwerp: tips gevraagd: bruine ganache licht roze fondant???

Hallo allemaal,

Ik heb een vraag:

Ik wil een rond taartje afsmeren met pure chocolade ganache in plaats van botercreme. Kan ik dan licht roze fondant gebruiken om de taart te bekleden? Of zou ik melkchocolade of witte chocolade moeten gebruiken?

Degene voor wie de taart is wil dat ik de taart verder vul met slagroom en jam, lijkt dat wel lekker. Wat vinden jullie?

groetjes Luni

2

Re: tips gevraagd: bruine ganache licht roze fondant???

Ik zou denk ik voor witte gaan i.v.m. doorschijnen...
Of de fondant niet te dun uitrollen. Ik ben het meest bang voor de rand, maar als je die afwerkt met bloemen o.i.d. kan het misschien wel.

Kortom, aan mij heb je ook niet veel  :rolleyes:

Klinkt in elk geval lekker!

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

3

Re: tips gevraagd: bruine ganache licht roze fondant???

Ja hoor gewoon doen. Zolang het maar een egale ondergrond is zie je er helemaal niks van.

4

Re: tips gevraagd: bruine ganache licht roze fondant???

Kan prima!

"There are far, far better things ahead than any we leave behind" - C.S. Lewis

5

Re: tips gevraagd: bruine ganache licht roze fondant???

Kan zeker ik heb pas met donkere chocolade botercreme afgesmeerd en met witte fondand bekleed, zag je niets van!
Inderdaad als het maar egaal is...

6

Re: tips gevraagd: bruine ganache licht roze fondant???

Ik heb bruine ganache gebruikt en het ging inderdaad goed! Dank jullie wel voor de tips!!!

Groetjes Luni