1

Onderwerp: Patidess rolfondant/Icing

Een tijdje geleden heb ik bij de Intra.... een pakje Patidess rolfondant gekocht.
Deze is (in tegenstelling tot mijn andere merken fondant) kei en keihard. Hier kan je iemand een bult mee op z'n hoofd slaan (bewijze van) zo hard is het.

http://img.photobucket.com/albums/v63/samantjuh/IMAG0096-1.jpg

Wat kan ik het beste doen om deze fondant/icing bruikbaar te maken?

En kan je ook een taart bekleden met fondant ipv marsepein? Kan het ook met  2 merken maar wel dezelfde kleur?

2

Re: Patidess rolfondant/Icing

Ik had het laatst ook en toen heb ik het heel even in de magnetron (weggooien kan altijd) gedaan en toen kon ik het gewoon gebruiken!

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.

3

Re: Patidess rolfondant/Icing

Heb je het al uitgepakt? Doorkneden wil vaak al veel helpen. Door het even (10 seconden max om te proberen) in de magnetron te doen wordt het ook soepeler, maar het droogt ook sneller uit.

Je kan ook bekleden met marsepein en je kan alles door elkaar mengen, zowel fondant als marsepein ongeacht welk merk.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com