1

Onderwerp: Vraagjes

Omdat mijn man en ik a.s. donderdag 1 jaar getrouwd zijn en we visite krijgen wil ik graag een leuke taart met marsepein en vulling maken.

Ik zit te denken aan een vlaaivulling (bosvruchten of aardbeien; heb het allebij op voorraad) en een laag botercreme. Nu heb ik echter een vraag: vorige keer dat ik taart ging maken was m'n bodem nog iets lauwig dat ik hem ging vullen. Kan ik de taart zelf vanavond al bakken en morgen evt vullen en bekleden?

Ook heb ik een vraag hoe jullie een mooie zijkant met parels krijgen. Zoals op de foto: http://www.deleukstetaarten.nl/administrator/output/foto?id=5868 De foto is van 3078. Corry (Cornelia). (Heb hem even uit de gallerij gepikt!)
Ik wil zo'n mooie zijkant op m'n taart maken en de bovenkant versieren met roosjes.

2

Re: Vraagjes

Dat is gedaan met de diamond cutter, en de pareltjes zijn erop geplakt.
Je kan het eventueel ook met een lineaal doen, als je niet meteen de diamond cutter wilt aanschaffen.

If you're lucky enough to be different, don't ever change!
Groetjes, Katja

Re: Vraagjes

Een biscuit kan je prima de dag van te voren bakken.
Soms bak ik biscuits als ik tijd heb en vries ik ze in, dat gaat prima.
De dag dat ik hem ga vullen en bekleden haal ik hem uit de vriezer.

Je kan ook prima van te voren een taart maken (bakken, vullen, bekleden) en hem zo invriezen. Maar dan moet je wel even kijken hoe je hem vult.
Maar met vlaaivulling en botercreme is dat geen probleem.

De zijkant is gemaakt met de patchwork diamond cutter http://www.deleukstetaartenshop.nl/prod … ts_id=2093