1

Onderwerp: rafels

Beginnend taartenbakster,bij het uitsteken van bloemetjes krijg ik allemaal van die rafeltjes hoe kan ik dat voorkomen ,ik draai het stekertje
Zachtjes rond voor dat ik de steker optil

Re: rafels

Even met je vinger langs de randjes gaan!!

Groetjes Darlene

3

Re: rafels

Ik ga er met een tooltje of mesje  voorzichtig langs wanneer de marsepein nog in de uitsteker zit. Ik heb nooit rafels  :)

4

Re: rafels

Hoi HP,
na het rollen van het fondant, de plak ondersteboven draaien.
Dat scheelt een hoop rafels!

Een mooie taart opeten is geen zonde, laten bederven wel!

5

Re: rafels

dunner uitrollen èn idd de steker met fondant en al optillen en met je vinger langs de vorm van de uitsteker gaan; dan zijn de rafels foetsie :Y Daarna de fondant uit de steker halen :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl