1

Onderwerp: Waar bewaren?

Net mijn eerste echte biscuit taart gebakken. En jeej, wat gaan die reizen zeg! Heb nu bijna een springkussen in m'n ovenstaan, maar hij ruikt in ieder geval heerlijk!

Op de verpakking van de mix staat, zodra hij uit de oven gaat gelijk uit de bakvorm halen en laten afkoelen op een rooster..
Maar daarna? Moet ik hem in de koelkast zetten? Of er buiten laten staan? En moet ik hem dan afdekken?
Wil hem graag morgen decoreren.. want heb hem zaterdagochtend nodig, of zal ik hem vanavond nog decoreren?

2 Laatst bewerkt door Jillian (02-02-2012 14:19)

Re: Waar bewaren?

Je kan hem gewoon bij kamertemperatuur bewaren in een afgesloten (pedaalemmer)zak of een nachtje invriezen (ook in een zak). Mijn ervaring is dat na invriezen de biscuit minder kruimelt bij het snijden. Invriezen doet niets af aan de smaak en biscuit ontdooit heel snel omdat het zo luchtig is, dus om de tijd hoef je het ook niet te laten.
In de koelkast droogt biscuit uit, dus dat zou ik in ieder geval niet doen.

3

Re: Waar bewaren?

@Jillian, bedankt! dan doe ik hem wel in de vriezer als hij is afgekoeld:D

4

Re: Waar bewaren?

Graag gedaan! Succes met het decoreren van je eerste taart!

5

Re: Waar bewaren?

Bedankt! Ben benieuwd hoe hij gaat worden!