Onderwerp: Even voorstellen
Hé mede-baksters,
Ik ben sinds vanochtend nieuw lid op deze site.
Vooraf heb ik al heel wat kunnen lezen en gebruiken van de site, maar ik wil uiteraard ook mijn ervaringen delen met jullie.
Afgelopen vrijdag dan eindelijk een taart-dagje gehad met een vriendin. Het was allemaal even goed bekijken wat we moesten doen en wanneer we wat moesten bereiden.
Ik heb in ieder geval donderdagavond de taarten al gebakken (de eerste was uiteraard helemaal mislukt (tot verbranding toe). Daarna ging het prima en zijn we ze vrijdagochtend gaan bekleden.
Ik heb alleen nog enkele vragen en ik hoop dat jullie hier antwoord op kunnen geven.
- hoe krijg ik de taart wat vochtiger en wat losser (het was nu erg droog en vast)
- hoe krijg je de onderkant mooi recht en afgesloten (krijg nu als resultaat dat ik een aantal ophopingen van deeg heb)
- hoe kan je de taart het beste invriezen
- wanneer wordt de taart ong. "te" oud om te gebruiken.
- hoe kan je de taart het makkelijkse snijden als je het zelf moet doen, zonder een 2e persoon.
Hoop dat jullie mijn antwoorden kunnen geven.