1

Onderwerp: hoelang van te voren bakken

hallo,

het is vast al vaak besproken maar ik kan het niet terug vinden in de zoekmachine. maar hoelang van te voren kan je je biscuitdeeg bakken en is het nog lekker?
kan het 2 dagen van te voren bakken en dan dan dus na 2 dagen pas bewerken? smaakt het dan nog hetzelfde? hoe bewaar ik het dan? inpakken in?

groet
samantha

Re: hoelang van te voren bakken

Ik bak, laat t afkoelen en stop m dan in de diepvries! Ook al is hij voor de dag er na. Ontdooien is zo gebeurd en door t invriezen (vind ik) wordt de biscuit lekkerder, minder droog! Wel in de diepvrieszak laten ontdooien!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

3

Re: hoelang van te voren bakken

Na 2 dagen is die toch uitgedroogd vind ik. dan is de oplossing van Esther hierboven beschreven ideaal voor je denk ik.

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

4

Re: hoelang van te voren bakken

Idd gewoon na het bakken en afkoelen in plastic zak in de vriezer en in de plastic zak weer laten ontdooien tegen de tijd dat je 'm nodig hebt...

Re: hoelang van te voren bakken

thanks.... zou het erg zijn als ik de helft invries en de andere helft later afbakt?

Re: hoelang van te voren bakken

Je bedoelt je beslag invriezen voor t gebakken is?? Volgens mij gaat dat niet hoor.... :think:  :nooo

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

Re: hoelang van te voren bakken

nee een deel gebakken in de vriezer en een deel de dag zelf afbakken...