1

Onderwerp: SPOED: Slagroom kloppen

Help!

Ik ben bezig met een taartje. Dit wil ik vullen met slagroom met aardbeien erdoorheen en aardbeienkwark.
Ik zie alleen net dat ik geen klopfix heb voor door de slagroom... Morgenavond wordt het taartje gegeten, kan ik het ook zonder doen??

Groetjes

2

Re: SPOED: Slagroom kloppen

Als t goed is wel heb nog nooit klopfix gebruikt

3

Re: SPOED: Slagroom kloppen

Top! Ga het gewoon proberen :)!

Dankjewel!

4

Re: SPOED: Slagroom kloppen

Slagroom even in de vriezer tot het 0 graden is, dan opkloppen met poedersuiker ipv gewone suiker. Na opspuiten direct weer in de koeling. Dan blijft het aardig goed!

5

Re: SPOED: Slagroom kloppen

eerst slagroom half lobbig kloppen dan pas poedersuiker erbij

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

6

Re: SPOED: Slagroom kloppen

en met gelatine?

7

Re: SPOED: Slagroom kloppen

Femahbakken schreef:

en met gelatine?

hoeft echt niet hoor. als je goede room hebt met hoog vetpercentage, kan je die perfect stevig opkloppen. ;)

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen