1

Onderwerp: Mokkataart hulp

Hoi allemaal!
Ik wil voor m'n verjaardag een mokkataart maken. De mokka heb ik al gemaakt, dat is namelijk de mokka van m'n oma: roomboter, bruine basterdsuiker, espresso en een snufje zout. Echt heerlijk maar ik ben bang dat t te zwaar word voor een biscuit kapsel.
Heeft iemand tips voor mij? Bv een andere vulling erbij of een ander kapsel?

Alvast bedankt!

2

Re: Mokkataart hulp

Binnenkant slagroom en de bovenkant versieren met mokka creme?

3

Re: Mokkataart hulp

ja dat zou best een goede combi zijn! maar hoe zorg ik dat de slagroom niet wordt opgezogen door het biscuit?

4

Re: Mokkataart hulp

je zou de mokka wel kunnen gebruiken maar er bv 2 of 3 dunne laagjes in doen en niet een dikke laag :Y
mokka is lekker in combinatie met abrikozen jam daar zou je ook een dun laagje van in kunnen doen wordt het wat frisser van
of een laagje banketbakkers room
ik zou het niet combineren met slagroom :nooo

ik taart, jij taart, wij zijn taarten

5

Re: Mokkataart hulp

Ik werk bij een bakker, en wij vullen de mokkataarten altijd met banketbakkersroom en mokka, erg lekker!

Zou je het recept voor de mokka van je oma willen delen?
Ik ben nog opzoek naar een lekker mokka recept om zelf te maken.
Alvast bedankt.

6

Re: Mokkataart hulp

Het recept hier op het forum is goed meerdere lagen mee te vullen  ;)
Andere optie MBC met Patidess mokka, heerlijk.