1

Onderwerp: biscuit was droog

hallo ik ben hier voor het eerst>

mijn vraag is ik maakte mijn eerste taart alles was wel gooed verlopen  alleen toen ik de taart ging snijden nadat ik alles had decoreert was de taart van binnen droog .

kan iemand mij vertellen waarom en dat ik voor de volgende keer kan voorkomen ?? want ik had kant en klare taart bodem gekocht bij de albert heijn

Re: biscuit was droog

hoi heb je even gemeld want je topic staat verkeerd..


kant en klare taartbodems zijn meestal gort droog..

zelfgemaakt is meestal lekkerder
en niet zo moeilijk

overigens vind men het in het algemeen op fora fijn als je je zelf in de daarvoor bedoelde gedeelte voorsteld :)

veel succes met taarten bakken enz

When we lose the right to be different, We lose the privilege to be free- Nelson Mandela
https://www.facebook.com/PennysHobby

3

Re: biscuit was droog

Welkom op het forum :)

Als je titels, omschrijvingen en sticky's leest voor je een bericht plaatst, wordt vanzelf duidelijk waar je je bericht het best kan plaatsen.

[MOVE] --> Bakken & Vullen

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: biscuit was droog

Ik heb enkele dagen geleden mijn eerste biscuit gebakken en heb de biscuitmix van de taartenfee gebruikt.Enkel eieren en beetje water toevoegen,10min. op volle kracht mixen en klaar.De biscuit was écht heerlijk!Die kon niet beter lukken!!