1

Onderwerp: Pudding of kwark als vulling?

Hier een beginnende taartenbakster. Mijn eerste taart was erg boterig doordat mijn dijkje te groot was en ik de bavaroise met slagroom erg zwaar vond. Ik heb 2 vragen:

- Is het ook mogelijk kwark of pudding te gebruiken ipv slagroom met bavaroise? Moet je dan slagroom bij de pudding/kwark doen?
- Is een dijkje wel nodig met bavaroise (aangezien dit al vrij boterig is en naar mijn idee niet snel gaat lopen).

Geluk vermenigvuldigt zich, wanneer je haar deelt.

2

Re: Pudding of kwark als vulling?

Hoi!
Je kunt ook denken aan banketbakkersroom i.c.m. jam. Maar er zijn tal van combinaties te verzinnen. Zie onderstaande link...
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=15883

Als je je bavarois zelf maakt dus met water aan moet maken, is het wel nodig een dijkje te spuiten aangezien water en marsepein/fondant niet samen kunnen, het gaat smelten...

Succes!

3

Re: Pudding of kwark als vulling?

Onwijs bedankt...waarschijnlijk met mijn neus gekeken...ik krijg meteen kriebels om aan de slag te gaan. En idd. had niet aan het water gedacht.

Geluk vermenigvuldigt zich, wanneer je haar deelt.