1

Onderwerp: biscuit kruimelt erg

Hi wie kan mij helpen,

Ik vind namelijk dat mijn biscuit erg kruimelt. Als ik hem in lagen wil snijden merk ik het al en als hij eenmaal gevult is en je snijdt hem aan dan kruimelt ie ook erg. WIe weet hoe ik mijn biscuit steviger kan maken??

Cup'n'Cakes the way to celebrate!!!

2

Re: biscuit kruimelt erg

Heb je de biscuit eerst in de vriezer gehad?
Als je hem dan laat ontdooien kruimeld het veel minder/niets...

Dus als de biscuit gebakken is, af laten koelen,
in een plastic zak doen, en invriezen, volgende dag of later eruit halen en door snijden...

Hoop dat je er wat mee kan!
Succes!

3

Re: biscuit kruimelt erg

Nee, ik heb ze nu 3 keer gebakken laten afkoelen en toen doorgesneden
ik ga het komend weekend proberen!! bedankt!!

Cup'n'Cakes the way to celebrate!!!

4

Re: biscuit kruimelt erg

Yep, lekker in de vriezer doen. Biscuit is ook nog lekkerder na het invriezen.
Vraag me niet waarom maar het is net zo als zuurkoolstampot: ook lekkerder de tweede dag :)

Re: biscuit kruimelt erg

kan je biscuit ook eerst invriezen om het minder te laten kruimelen, dan vervolgens de biscuit weer laten ontdooien om te vullen en af te smeren en daarna weer in te vriezen om de volgende dag te bekleden? of word de smaak daar niet beter op?

gegrepen door het taartenvirus