Dank jullie wel allemaal!!!
@annetje9;Sweetsuus,Atena: wil ik wel verklappen hoor!
Een echte how-to heb ik niet,althans niet in foto's,wel filmpjes,maar vrees dat dit hier niet zal lukken om die te plaatsen?!
Heb 2 kleine blanda's gebakken met het geweldige recept van MamaKaat.Is een boter-melk-biscuit,heel lekker!
De ene onderaan wat platter bijgesneden dat die stevig stond.De andere bovenaan een 'putje' gemaakt.Deze beiden gevuld met een laagje lemon curd en een laagje gebakken appeltjes-roomkaasvulling.Afgesmeerd met MBC.
Vond hem zo al genoeg op een appel lijken(Niet te perfect rond,anders vind ik het geen echt appeltje meer lijken).
Bekleedt met witte satin ice fondant en deze gekleurd met rode kleurstof van Americolor.Ook weer niet te netjes schilderen,zodat er mooie schakeringen inzitten.Steeltje gemaakt(ook niet te perfect),tandenstokertje in,nog wat bijgeschilderd met bruin voor de 'naturel' look ,net zoals met het blaadje.
Hij is dus niet zo heel groot,kan ook als topper worden gebruikt.
Thnx voor jullie reactie's!Als er iets niet duidelijk is, hoor ik het graag!!
Groetjes,Marie.
Making a cake.....It's my personal therapy!!!