ilona2608 schreef:Amarie schreef:Een laag champagnecréme is ook heerlijk.(gemaakt van patidess/Cava of Procesco)En verse of diepvries framboosjes erin verwerken. 
hoi!
en dan het recept volgen van de recepten hiernaast en ipv champagne dan patidess naar smaak toevoegen?, de bruid is nl zwanger!
Ik maak 'm niet zoals hij bij de recepten beschreven staat,maar met de botercréme-mix.Voor de patidess maak je 1st de botercréme zoals 't hoort en daarna doe je de patidess erbij.Ik vind deze erg lekker!
Als je 'm met de Cava of Procesco maakt,dan maak je de mix aan met de drank i.p.v. het water.De alcohol vervliegt(grotendeels),de smaak blijft 'tzelfde.
Je kan de drank ook even 5 minuten laten doorkoken,zodat de alcohol er meteen uit is.Dit heb ik vorige week met de Cava gedaan,vond ik zelf niet zo lekker.Heb 'm toen gewoon aangemaakt met Cava.Maar smaken verschillen,misschien vindt het bruidspaar dat wel lekker.
Succes!
Tegenwoordig kun je vanalles worden,ik heb besloten om gewoon mezelf te blijven!