1

Onderwerp: planning en houdbaarheid vulling

Hallo,

Een vraagje, hoop dat er iemand kan helpen.
Ik ben gevraagd een taart te maken voor vrijdag, die donderdag opgehaald wordt.
Nu dacht ik zelf een boltaart te maken. de biscuit di-avond te bakken, woensdag avond te vullen met bavarois vd mix met aarbeienpatidess, afsmeren  met bc en marsepein erover te doen. Dit in de koelkast (of kan het in de schuur nu het vriest?) zetten een avond en donderdag te decoreren.

Denken jullie dat dit kan qua vullingen en met de marspein?

bedankt voor het meedenken!!

gr Patty

2

Re: planning en houdbaarheid vulling

Ik zou hem zelf donderdag vullen, afsmeren en decoreren. Vers smaakt altijd beter. Eventueel kun je woensdag al wel de decoraties maken en luchtdicht bewaren en je vulling en BC maken.
Heb je hier iets aan?

Tieneke

3

Re: planning en houdbaarheid vulling

Bavarois behandelen als slagroom...

4

Re: planning en houdbaarheid vulling

@tieneke; ja daar heb ik wat aan. bedankt!! De decoraties liggen al klaar in tupperware en de marsepein is dus allemaal al gekleurd. Dus dat wordt donderdag vullen e.d. gelukkig wordt de taart pas begin vd avond opgehaald, dat scheelt.

5

Re: planning en houdbaarheid vulling

Goed zo, succes ermee!

Tieneke