1

Onderwerp: Invriezen roostaart, kan dat?

Hallo allemaal,
even een vraagje. Ik ben gevraagd om een roostaart te maken, nu is dat net in de week dat ik ga trouwen dus komt dat niet bepaald uit.
De aanvrager wil het taartje ook wel invriezen.
Maar.... kan dat met een roostaart? Als deze ontdooid wordt, worden de blaadjes dan niet slap? Ik meng wel wat tylose door het fondant.
Ik bedoel zo'n taart: http://i28.photobucket.com/albums/c208/Tykkajansen/Taart/groteroos.jpg

2

Re: Invriezen roostaart, kan dat?

Denk dat de boel idd gaat hangen.........

groetjes Wilma

3

Re: Invriezen roostaart, kan dat?

Vorige maand eentje ontdooid, geen verschil in smaak of uiterlijk  :thumb: . Heeft in totaal 6 weken in de vriezer gestaan.

Wel een beschermende bak over de roos gedaan en in het geheel in een pedaalemmerzak. Ontdooid in de volledige verpakking en daarna is tie genuttigd.... zoals ik al zei; geen problemen gehad.

Succes

4

Re: Invriezen roostaart, kan dat?

jee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wat een gave taart!!! die wil ik ook maken!!! hihiihi eerst maar leren denk ik.....hier is geen how do voor denk ik ???

5

Re: Invriezen roostaart, kan dat?

Jawel hoor, heb hem ook mbv een howto gemaakt, even bij de howto verzameling kijken bij roostaartje