Onderwerp: Stapelen van een bruidstaart
Ik weet nu echt niet meer wat ik nu moet kiezen.
Ik wil graag de bakvormen: 28cm-24cm-19cm en misschien nog een 15 cm gebruiken. Want die heb ik in huis liggen, anders moet ik namelijk allemaal nieuwe bakblikken gaan kopen en dat kan er nu niet echt goed uit.
Nu moet ik de taart straks gaan stapelen en de cake boards van 4mm dik die ik kan kopen, zijn er niet in die maten. En om nou een waarschijnlijk 4 hoog taart te gaan stapelen met dubbele taartkartons zie ik nu ook weer niet zitten. Dat gaat zo instabiel worden als het maar kan.
De maten cake boards van 4mm die wel te koop zijn: 30cm, 27,5cm, 25cm, 22,5cm, 17,5cm en 15cm. Is het dan verstandig om een net iets te kleine cake board te kiezen? Bijv: 27,5 board voor 28cm taart, 22,5 board voor 24cm taart, 17,5 board voor 19cm taart? Of wordt het dan net zo instabiele troep?
En welke dowels zouden jullie aanraden? Want je hebt soort van witte buizen, dikke dowels en wat kleinere dowels en hele lange dowels. En hoeveel dowels in de aparte taarten?