Onderwerp: slagroom geschift...kun je er nog iets mee?
hoi,
Ik wou een taart vullen met slagroom, maar hij is gaan schiften.
Vind het zo zonde om weg te gooien?
Kun je er nog iets mee??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » slagroom geschift...kun je er nog iets mee?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoi,
Ik wou een taart vullen met slagroom, maar hij is gaan schiften.
Vind het zo zonde om weg te gooien?
Kun je er nog iets mee??
Ben bang van niet...
weggooien! da's t enige...
Je kan er ganache van koken.oid
of verder blijven kloppen tot je boter hebt.
Je zou een theelepeltje mayo er in kunnen mixen (heel kort)
Mayo krijgt ALLES uit de schift... En dan even checken of het nog te eten is
Ik had volgens mij in een boek gelezen dat je iets wat warm is en is gaan schiften je het koud moet maken en als iets wat koud is en is gaan schiften je het warm moet maken
En dat koud/warm maken moet je dan zeg maar au bain Marie doen
Maar ik weet het niet zeker want ik heb het nog nooit geprobeert
Ik zou ook door blijven mixen, dan krijg je volgens mij gezoette boter.(dus soort botercreme)
Ik had volgens mij in een boek gelezen dat je iets wat warm is en is gaan schiften je het koud moet maken en als iets wat koud is en is gaan schiften je het warm moet maken
En dat koud/warm maken moet je dan zeg maar au bain Marie doen
Maar ik weet het niet zeker want ik heb het nog nooit geprobeert
Dat heb ik ook gelezen
In het boek van Rudolph van Veen...
Heb het zelf ook nog niet geprobeerd, maar lijkt me wel het proberen waard. Dus je kom au bain marie opwarmen en mixen.
Ben wel benieuwd! Laat je ons weten of het gelukt is?
Ik zou ook door blijven mixen, dan krijg je volgens mij gezoette boter.(dus soort botercreme)
Das geen botercreme maar gewoon zoete boter..
anja66 schreef:Ik zou ook door blijven mixen, dan krijg je volgens mij gezoette boter.(dus soort botercreme)
Das geen botercreme maar gewoon zoete boter..
Zij ook niet dat het botercreme was, maar een soort botercreme
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » slagroom geschift...kun je er nog iets mee?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.