1

Onderwerp: slagroom geschift...kun je er nog iets mee?

hoi,
Ik wou een taart vullen met slagroom, maar hij is gaan schiften.
Vind het zo zonde om weg te gooien?
Kun je er nog iets mee??

This too shall pass!

Re: slagroom geschift...kun je er nog iets mee?

Ben bang van niet... :nooo

Life is what you bake it.

3

Re: slagroom geschift...kun je er nog iets mee?

weggooien! da's t enige...  ;)

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

Re: slagroom geschift...kun je er nog iets mee?

Je kan er ganache van koken.oid

Als je zondigt zondig dan lekker

5

Re: slagroom geschift...kun je er nog iets mee?

of verder blijven kloppen tot je boter hebt.

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

6

Re: slagroom geschift...kun je er nog iets mee?

Je zou een theelepeltje mayo er in kunnen mixen (heel kort)
Mayo krijgt ALLES uit de schift... En dan even checken of het nog te eten is  :+

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!

7

Re: slagroom geschift...kun je er nog iets mee?

Ik had volgens mij in een boek gelezen dat je iets wat warm is en is gaan schiften je het koud moet maken en als iets wat koud is en is gaan schiften je het warm moet maken
En dat koud/warm maken moet je dan zeg maar au bain Marie doen
Maar ik weet het niet zeker want ik heb het nog nooit geprobeert

Made with love!

8

Re: slagroom geschift...kun je er nog iets mee?

Ik zou ook door blijven mixen, dan krijg je volgens mij gezoette boter.(dus soort botercreme)

9

Re: slagroom geschift...kun je er nog iets mee?

cupcakes schreef:

Ik had volgens mij in een boek gelezen dat je iets wat warm is en is gaan schiften je het koud moet maken en als iets wat koud is en is gaan schiften je het warm moet maken
En dat koud/warm maken moet je dan zeg maar au bain Marie doen
Maar ik weet het niet zeker want ik heb het nog nooit geprobeert

Dat heb ik ook gelezen  :Y
In het boek van Rudolph van Veen...

Heb het zelf ook nog niet geprobeerd, maar lijkt me wel het proberen waard. Dus je kom au bain marie opwarmen en mixen.
Ben wel benieuwd! Laat je ons weten of het gelukt is? ;)

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

10

Re: slagroom geschift...kun je er nog iets mee?

anja66 schreef:

Ik zou ook door blijven mixen, dan krijg je volgens mij gezoette boter.(dus soort botercreme)

Das geen botercreme maar gewoon zoete boter..

11 Laatst bewerkt door anja66 (15-01-2012 18:50)

Re: slagroom geschift...kun je er nog iets mee?

etmc schreef:
anja66 schreef:

Ik zou ook door blijven mixen, dan krijg je volgens mij gezoette boter.(dus soort botercreme)

Das geen botercreme maar gewoon zoete boter..

Zij ook niet dat het botercreme was, maar een soort botercreme ;)