1

Onderwerp: vraagje candy melt

ik heb een vraagje over candy melts
met paasen in de shop een parketje gekocht van candy melt en paas vormpjes gelijk gemaakt en het smold goed( in spuitzak in de magnetron)
maar van de week wou ik de restjes op gaan maken om bonbons te versieren en deed ik het in een bakje in de magnetron en nu werd het dik en korrelig ( rustig op 630 w)
ook obermerie lukte niet
wat ging er fout help ik vind het namelijk erg leuk spul om mee tewerken en er zijn zulke leuke vorpjes voor.
help help

groetjes debby

2

Re: vraagje candy melt

Ik denk dat je chocola te snel warm is geworden...of de chocola te warm hebt gemaakt.

"Het is altijd een feestje met elk Ti-Ta-ToverTaartje"
Groetjes, Dolores...  www.ti-ta-tovertaartjes.nl

3

Re: vraagje candy melt

Als je het in de magnetron doet dan moet je het regelmatig tussendoor dooroeren. Als het eenmaal korrelig is is er denk ik niet veel meer van te maken.

Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: vraagje candy melt

ik vrees er ook.... de chocolade is waarschijnlijk verbrand

Als je vreugde wil vermenigvuldigen, moet je haar delen. (Pythagoras)

5

Re: vraagje candy melt

ik heb het net verdund met risco en dat gaat beter dan zonder, had al heel zakje verpest door in magnetron te doen. Nu au bain Marie gedaan met eetlepel crisco.

Succes!!! :thumb:

6

Re: vraagje candy melt

....zou ze dat na 3,5 jaar nog willen weten?.............. ;)

If life gives you lemons, make lemoncurd.