1

Onderwerp: bitterkoekjes vulling

Wie kan mij helpen?

Mijn vader wordt bijna 60 en hij wil graag een taart met bitterkoekjes vulling. Hoe kan ik dit het beste maken?

2

Re: bitterkoekjes vulling

Ik ben ook nog niet zolang bezig, maar ik heb een super lekkere vulling  :P

Amaretto botercreme, dus de 200 ml water vervangen door (goedkoop merk) amaretto, hiermee 2 lagen vullen ...

En Amarettini koekjes, die harde dus niet de bitterkoekjes , deze verkruimelen op de laag met botercreme doen, dus ook 2 lagen ...

Maar heb ook gehoord dat het Mona toetje bitterkoekjes goed gebruikt kan worden, dus ik lees even de reacties mee want wij zijn ook dol op bitterkoekjes ...

3

Re: bitterkoekjes vulling

bedankt voor je reactie. wat doe jij er dan over heen fondant?

4

Re: bitterkoekjes vulling

Nee wij zijn meer van de marsepein, ik gerbuik eigenlijk alleen fondant als ik een witte taart wil maken omdat witte fondant mooier is dan witte marsepein !!!

Maar hier was deze vuliing zeker een topper in combi met marsepein, had zelfs over en heb deze in de cupecakes gedaan !!

5

Re: bitterkoekjes vulling

Bitterkoekjespudding is ook erg lekker. Ik had m laatst van volgens mij het AH (of c1000) huismerk tussen de taart gedaan en was lekker!