1

Onderwerp: Tulband mislukt!

Heb mijn beslag gemaakt tulband ingevet.
Nu is hij aan de bovenkant heel erg mooi geworden maar, hij bleef aan 1 kant plakken dus nu is hij gescheurd. Heb alle delen weer bovenop elkaar gedaan en het lijkt wel weer wat. Hoe krijg ik hem nu weer mooi? Gewoon gladstrijken met BC?
Tips zijn welkom

Xxx

Re: Tulband mislukt!

Ik zou hem inderdaad even goed afsmeren met BC;

Ik zal je ook even melden want deze vraag hoort bij Bakken & Vullen

3

Re: Tulband mislukt!

Ik zou het inderdaad met bc proberen. Als er nog marsepein/fondant overheenkomt dan zie je er niets meer van.

Groetjes, Monica

4

Re: Tulband mislukt!

Move to ~> bakken en vullen

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

5

Re: Tulband mislukt!

Hoi Dames,

bedankt voor het lezen en beantwoorden van de topic
Ga mijn best doen om er niks meer van te laten zien. :)

6

Re: Tulband mislukt!

Late reactie, maar tulband invetten met boter en daarna gekruimelde beschuit of paneermeel. Na het bakken, 10-15 min in de vorm afkoelen, daarna omkiepen en verder laten afkoelen. Bij mij glijdt de tulband er dan zo uit.