Onderwerp: IJS-taart
Hallo allemaal,
Het zoontje van mijn vriend is zondag jarig.
Nu wil ik graag een ijstaart maken.
Kan ik dat vanavond al doen?
En hoe kan ik deze het beste bewaren?
Met folie erover of een zak er omheen?
Alvast bedankt
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » IJS-taart
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo allemaal,
Het zoontje van mijn vriend is zondag jarig.
Nu wil ik graag een ijstaart maken.
Kan ik dat vanavond al doen?
En hoe kan ik deze het beste bewaren?
Met folie erover of een zak er omheen?
Alvast bedankt
wat bedoel je juist met een ijstaart? een ijsbombe of iets anders?
een taart gemaakt van slagroom, klopklop en mokka/hazelnoot-schuim!
en dat in de vriezer..
niemand?
ik heb er nog niet van gehoord. lijkt mij niet echt "ijsroom". Ik veronderstel dat je wel het recept ergens vandaan hebt gehaald? Vind je daar niet meer info?
maakt iemand anders altijd.
die vertelde mij het..
moest erg lekker zijn haha
klinkt ook wel erg lekker. ik zou zeggen gewoon al maken en proberen, maar als het dan niet lukt is het erg omdat het een verjaardag is.
Ik heb het gemaakt en et was heerrrrrlliijjkk!!
Een aanrader
receptje???
Ik heb hem ook wel eens gemaakt en hij is inderdaad heerlijk.
Je kan deze zeker nu al maken.
Ingrediënten voor 8 personen
500 ml. slagroom
2 zakjes KlopKlop
3 zakken/pakken schuimpjes (mocca)
1 zakje hazelnoten
Hulpmiddelen
Mixer
springvorm
Voorbereiding
Hazelnoten fijn hakken
Bereidingswijze
Klop de slagroom met de klopklop.
Vul de bodem van de springvorm met hele schuimpjes.
Maak de rest van de schuimpjes fijn.
Doe deze door het slagroommengsel.
Schenk het mengsel over de schuimbodem.
Strooi daar de gehakte hazelnootstukjes overheen.
Zet de taart in de diepvries. (minimaal 5 uurtjes)
Serveertips
Je hebt nu altijd gebak als je onverwachts bezoek krijgt. Je snijdt er een stuk vanaf dat je nodig hebt, de rest zet je snel weer terug in de vriezer.
Klinkt goed, ik heb zondag een etentje, daar kan dit prima als dessert bij! ik heb een paar mini springvormpjes, ik denk dat ik er wat bij ga kopen en een aantal 1-persoons ijstaartjes ga maken.
Ik heb van de Xenos een doosje chocoladedrops, om in cc's te verwerken. Ik denk dat die hier ook wel lekker in zijn!
@ingeborg : bedankt.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » IJS-taart
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.